Studiedag en Personeelsfeestje

Vrijdag 14 juni was onze Kribbe voor de kindjes gesloten omwille van onze jaarlijkse studiedag. We werden in twee groepen ingedeeld en werkten afwisselend rond ‘Wachtmomenten in de Kinderopvang’ (door Jef Scheirlinck, VCOK) en ‘Missie en visie en communicatie’. We hebben er in ieder geval weer veel van opgestoken.

Na de studiedag hadden we een gezellig samenzijn waarin ook alle 9 jubilarissen (10, 15, 20 en 25 jaar dienst) werden verrast met een mooi gedichtje en een kleine attentie. De medewerkers van de logistieke dienst hadden voor ons lekkere hapjes gemaakt voor bij de bubbels en die smaakten heerlijk! Daarna kregen we nog pizza’s voorgeschoteld en werd er gezellig bijgepraat.

Meer nieuwtjes

Slaapfeest

In Straatje 1 werd een heus slaapfeestje gehouden. Met matten, kussens en dekentjes werd een gezellig slaaphoekje gemaakt. Met z’n allen in pyama werd er

Lees meer »

SINT

Wat waren we blij dat Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer bij ons op bezoek kwamen. Een weekje voor zijn bezoek werden de

Lees meer »

Brigitte met pensioen

Ons Brigitte, begeleidster van Huisje 2, is met pensioen. Brigitte is vanaf het prille begin werkzaam in de Kribbe en heeft alle mogelijke evoluties meegemaakt.

Lees meer »