Brigitte met pensioen

Ons Brigitte, begeleidster van Huisje 2, is met pensioen. Brigitte is vanaf het prille begin werkzaam in de Kribbe en heeft alle mogelijke evoluties meegemaakt. Ze is dan ook iemand met veel verhalen over vroeger. Ook over haar reisjes als vrijwilliger weet ze vlot te vertellen. Brigitte is ook altijd te vinden voor een grapje, heeft menig startende collega ingewijd met haar gekke bril en tandjes en komt jaarlijks zingen als een van onze Driekoningen. Brigitte doet al jaren de vroege dienst en ontvangt zo kindjes van verschillende groepen op het vroege uur en is altijd in om bij de kindjes te zitten op de mat om hen zo alle aandacht te kunnen geven. Iemand die we zeker gaan missen, dus werd ze met de luide trom uitgezwaaid.

Meer nieuwtjes

SINT

Wat waren we blij dat Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer bij ons op bezoek kwamen. Een weekje voor zijn bezoek werden de

Lees meer »

Iedereen in de kijker

Dinsdag werden de stafleden aangenaam verrast door de begeleiders met een complimentenblad. Op de toiletten hingen teksten met appreciaties voor het werken in de kinderopvang.

Lees meer »