SINT

Wat waren we blij dat Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer bij ons op bezoek kwamen. Een weekje voor zijn bezoek werden de schoentjes al gezet en ja hoor, elk kindje en elke medewerker had iets lekkers verdiend.

Op 30 november was het dan zover. Enkele medewerkers waren al voor dag en dauw present om voor iedereen broodjes te smeren, koffie te zetten en mandjes met lekkers klaar te maken. Er kwamen immers 221 bezoekers voor ons Sint-ontbijt. Het ontbijtteam mocht dan uiteindelijk ook op audiëntie bij de Sint en kreeg extra snoepgoed.

Veel spanning hing in de lucht, maar uiteindelijk zagen we vooral blije gezichtjes en werd alles goed gesmaakt. Het was een drukke, maar vooral zeer leuke dag. Bedankt Sint en tot volgend jaar!

Meer nieuwtjes

Brigitte met pensioen

Ons Brigitte, begeleidster van Huisje 2, is met pensioen. Brigitte is vanaf het prille begin werkzaam in de Kribbe en heeft alle mogelijke evoluties meegemaakt.

Lees meer »

Iedereen in de kijker

Dinsdag werden de stafleden aangenaam verrast door de begeleiders met een complimentenblad. Op de toiletten hingen teksten met appreciaties voor het werken in de kinderopvang.

Lees meer »