Coronavirus

Zoals iedereen kon vernemen via de media blijven de kinderopvanginstellingen voorlopig geopend. Ook voor andere maatregelen, volgen wij steeds de richtlijnen die wij van Kind en Gezin doorkrijgen. Hiervoor kan je ook steeds de website van Kind en Gezin raadplegen. De huidige maatregelen zijn opgesomd in dit document dat wij afgelopen vrijdag via mail naar ouders van onze kindjes stuurden.

We worden gecontacteerd voor extra opvang van onze kindjes, maar omdat we opvang willen garanderen, bekijken we extra opvang dag per dag. Schoolkinderen worden niet extra opgevangen, omdat deze de mogelijkheid krijgen via hun school te worden opgevangen.

Meer nieuwtjes

SINT

Wat waren we blij dat Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer bij ons op bezoek kwamen. Een weekje voor zijn bezoek werden de

Lees meer »

Brigitte met pensioen

Ons Brigitte, begeleidster van Huisje 2, is met pensioen. Brigitte is vanaf het prille begin werkzaam in de Kribbe en heeft alle mogelijke evoluties meegemaakt.

Lees meer »

Iedereen in de kijker

Dinsdag werden de stafleden aangenaam verrast door de begeleiders met een complimentenblad. Op de toiletten hingen teksten met appreciaties voor het werken in de kinderopvang.

Lees meer »