Levensloop 2019

De verkoop van de haakwerkjes van ons haakclubje was een groot succes! Ze kregen veel complimentjes voor hun handwerkjes. De dekentjes, knuffeltjes en sleutelhangers vlogen de deur uit. Bedankt aan alle kopers, er is voor € 672 verkocht. € 500 hiervan wordt gestort aan Levensloop, de rest wordt gebruikt voor aankoop van garen en ander materiaal voor haakwerkjes voor een volgend goed doel.

Ons team tijdens Levensloop zelf telde 34 wandelaars. Een dikke pluim (hartje) voor hen allemaal. Onze kapitein Miet zorgde er weer voor dat alles in goede banen liep en knutselde samen met haar familie mooie hartjes om onze tent te versieren. Luc en Fons zorgden ervoor dat onze tent veilig stond opgesteld en weer werd opgeruimd.

Alles samen komen we aan € 910 voor Levensloop. Een heel mooie opbrengst!

Meer nieuwtjes

Moeke Lieve

Vanaf 1 september is Lieve op pensioen gegaan. Lieve was al onze vertrouwenspersoon lang voordat deze titel haar officieel werd toegekend. Lieve is met haar

Lees meer »

Zomer = IJsjes

Naar jaarlijkse traditie stopte de ijskar ook deze zomer aan onze Kribbe. Dat de kindjes én begeleidsters hier dankbaar van smulden moet natuurlijk niet gezegd.

Lees meer »

Ons Achtste groepje

Nadat we ons hadden ingespannen om kinderen van gesloten opvanginitiatieven uit Lommel op te vangen, kwamen we met het idee om een extra groepje in

Lees meer »