Moeke Lieve

Vanaf 1 september is Lieve op pensioen gegaan. Lieve was al onze vertrouwenspersoon lang voordat deze titel haar officieel werd toegekend. Lieve is met haar zachte aard en haar goede raad degene waarbij zowel ouders als collega’s hun zorgen konden ventileren. Met haar positieve en heldere kijk op het leven wist ze iedereen weer een goed gevoel te bezorgen. Lieve heeft een zachte aard, is rustig en heeft een onuitputtelijke bron van knuffels. Ideaal dus voor onze kleine kindjes. Lieve, geniet van je pensioen, het is je gegund na zoveel jaren positieve inzet voor onze Kribbe!

Meer nieuwtjes

SINT

Wat waren we blij dat Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer bij ons op bezoek kwamen. Een weekje voor zijn bezoek werden de

Lees meer »

Brigitte met pensioen

Ons Brigitte, begeleidster van Huisje 2, is met pensioen. Brigitte is vanaf het prille begin werkzaam in de Kribbe en heeft alle mogelijke evoluties meegemaakt.

Lees meer »

Iedereen in de kijker

Dinsdag werden de stafleden aangenaam verrast door de begeleiders met een complimentenblad. Op de toiletten hingen teksten met appreciaties voor het werken in de kinderopvang.

Lees meer »