Ons Achtste groepje

Nadat we ons hadden ingespannen om kinderen van gesloten opvanginitiatieven uit Lommel op te vangen, kwamen we met het idee om een extra groepje in te richten. Zo worden onze bestaande groepjes niet blijvend extra belast. Eens de werken gestart, ging de omvorming van kantoorruimtes naar een opvanggroepje snel. Ondertussen is het groepje zo goed als klaar, enkel nog een verzorgingselement moet worden geïnstalleerd en een eigen koertje worden afgebakend. De zorginspectie is ook geweest en het groepje kreeg groen licht. Vanaf volgende week zullen Nele, Tanya en Julia onze ‘noodopvang’kindjes verwelkomen in ‘De 8-baan’, andere kindjes volgen dan snel.

Meer nieuwtjes

SINT

Wat waren we blij dat Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer bij ons op bezoek kwamen. Een weekje voor zijn bezoek werden de

Lees meer »

Brigitte met pensioen

Ons Brigitte, begeleidster van Huisje 2, is met pensioen. Brigitte is vanaf het prille begin werkzaam in de Kribbe en heeft alle mogelijke evoluties meegemaakt.

Lees meer »

Iedereen in de kijker

Dinsdag werden de stafleden aangenaam verrast door de begeleiders met een complimentenblad. Op de toiletten hingen teksten met appreciaties voor het werken in de kinderopvang.

Lees meer »